کارگاه مادر و کودک (ترم 2)
کارگاه مادر و کودک (ترم 2)
معرفی دوره
کارگاه مادر و کودک (ترم 2)

کارگاه مادر و کودک مرکز سلامت مادران در ترم ٢ مختص ۸ تا ۱۱ ماهگی کودکان است.

کارگاه مادر و کودک شامل چند بخش است:

 ماساژ:

ابتدای كلاس با ماساژ و يك موسيقي شروع ميشود؛
نخستین رابطه نوزاد با دنیای خارج از طریق لمس کردن حاصل می شود. لمس کردن نوزاد تاثیر بسزایی در ارتباط عاطفی، احساس امنیت و اعتماد او به محیط اطرافش دارد. کودکانی که از سوی پدر و مادر با محبت لمس می شوند؛ احساس آرامش بیشتری دارند. والدین می توانند با ماساژ دادن و تماس های محبت آمیز با نوزاد خود، به او ابراز محبت کنند و از همان ابتدا به شکل گیری اعتماد به نفس او کمک کنند.

 

بازی:

یکی از مهمترین قسمتهای کلاس، زمان بازی با کودکان است. در ترم ٢ بازی های ما بر اساس رشد كودك در اين سنين طراحي شده است. بازی با نوزاد در تقویت مهارت های حرکتی، زبانی، اجتماعی و هوشمندی تاثیر زیادی دارد.

 

موسیقی:

در سال‌های اخیر، محققان درباره رشد مغز، دستاورد‌های تازه‌ای داشته‌اند. نوزادان با میلیارد‌ها سلول مغزی، به نام نورون متولد می‌شوند. در سال‌های اول زندگی، این نورون‌ها با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. در طی زمان با استفاده بیشتر از این ارتباطات، مغز قوی‌تر می‌شود. کودکانی که در سال‌های اولیه رشد به موسیقی گوش می‌دهند، ارتباطات مغزی مرتبط به موسیقی در ذهنشان شکل می‌گیرد. برخی از این ارتباطات موسیقایی، بر روی نحوه اندیشیدن اثر می‌گذارند، در كلاس های بازي با استفاده از ابزار آلات مختلف موسيقي روي هوش موسيقيايي كودكان كار ميكنيم.
البته از يك موسيقي تقليدي نيز در بازي هاي مركز استفاده ميشود كه هر جلسه تكرار ميشود و با تكرار در تقليد و تحريك سيناپس ها تاثير گذار است.

 

قصه گویی:

تاثیر قصه گویی بر زندگی و آینده ی کودک یک امر ثابت شده است و پايان كلاس با يك قصه اتمام ميابد كه فنون قصه گويي در ان رعايت شده و قصه متناسب با سن كودكان است.

 

ویژگی رشدی کودکان ۸ تا ۱۱ ماهه:

کودکان به سادگی و بسیار سریع می توانند احساس علاقه، هیجان، لذت، خشنودی، شادی و… را نشان بدهند. آنان صورت و اشیاء را با علاقه نگاه می کنند، کودکان هیجانات خود را از طریق ب ب کردن (قان و قون کردن) و لبخند زدن در پاسخ به صداهایی مهربان و ملایم، چهره افراد آشنا، وقتی در آغوش قرار گرفته است و او (کودک) را نوازش می کنند، در مواقعی که آرام و راحت هستند و یا در موقع غذا خوردن نشان می دهند.
همچنین کودکان؛ احساسات منفی مانند؛ ناخوشنودی (رنجش)، ناراحتی، استرس، خشم و اضطراب و ترس را هم نشان می دهند. این هیجانات شدید را به شکل؛ جنجال (غوغا کردن)، تکان دادن دست و پاهایشان، گریه کردن، گاهی اوقات با دستانشان به بدن خود ضربه زدن و گاهی کشیدن موهایشان و… نشان می دهند تا ناراحتی و یا درد خود را نشان دهند که دلیل این حرکات امکان دارد گرسنگی، خستگی، عصبانیت، تشنگی، افراد جدید و یا موقعیت های جدید باشد.
تحرک کودکان در دوره ی ۸ تا ۱۱ ماهگی افزایش می یابد و دلبستگی خیلی شدیدی نسبت به مراقبین خود دارند، که معمولا مادرشان می باشد. در این سن بیان هیجانات کودک تغییر می کند یعنی آنان زمانی که از مراقبین آشنای خود جدا می شوند، ناراحتی خود را بروز می دهند؛ آنان عصبی می شوند، زمانی ناراحت و رنجیده می شوند، از افراد غریبه می ترسند، و نسبت به موقعیت ها و شرایط غیر منتظره نگران می شوند.

ثبت نام
دوره های آنلاین

کارگاه مادر و کودک (ترم 2) آنلاین ندارد.

غیر فعال
دوره های حضوری
کارگاه مادر و کودک (ترم 2)

هزینه دوره:  3,100,000 تومان

تعداد جلسه: 12 جلسه

مدت زمان هر جلسه: 1 ساعت

محل برگزاری:   مرکز سلامت مادران

شیوه ثبت نام: تماس، واتس آپ، حضوری، وب سایت

ثبت نام
دوره های ضبط شده

کارگاه مادر و کودک (ترم 2) ضبط شده ندارد.

غیر فعال
سوال های پر تکرار
مربیان دوره
مربیان سلامت مادران
مربی کارگاه مادر و کودک
ضحی سدهی
متین دخت ماهوتچیان
روانشناس و مربی کارگاه مادر و کودک
متین ماهوتچیان
مریم سادات محسنیان
مدرس تربيت كودك و مسئول روابط عمومی
مریم سادات محسنیان
مربیان سلامت مادران
مرکز سلامت مادران
سایر مربیان
مربیان سلامت مادران
مربی کارگاه مادر و کودک
ضحی سدهی
متین دخت ماهوتچیان
روانشناس و مربی کارگاه مادر و کودک
متین ماهوتچیان
مریم سادات محسنیان
مدرس تربيت كودك و مسئول روابط عمومی
مریم سادات محسنیان
مربیان سلامت مادران
مرکز سلامت مادران
سایر مربیان